4 výhody schodov na mieru

Schodisko, či už interiérové alebo vonkajšie exteriérové poskytuje bezpečný prechod na z jednej úrovne domu do druhej. Netreba ale zabúdať ani na estetickú stránku, pretože schody sú často, vďaka svojej veľkosti, dominantným prvkom v priestore. Dnes si predstavíme 4 výhody schodov na mieru, ktoré by ste mali zvážiť.

Estetické vylepšenie

Schodisko na mieru je ako umelecké dielo uprostred vášho domu. Predstavuje dychberúce ústredné miesto pre dizajn vášho domova. Zvýši sa tak vaše osobné potešenie z domova a bude jednou z prvých vecí, na ktoré spočinie pohľad návštevy.

Zvýšenie hodnoty domu

Je možné, že sa v budúcnosti rozhodnete svoj dom predať. Schody na mieru majú v porovnaní so štandardným schodiskom vyššie počiatočné náklady a dlhší čas realizácie ale táto investícia sa vám vráti v prípade, že sa rozhodnete dom predať. Krásne dizajnové schody na mieru prilákajú väčší počet záujemcov, zvýšite tak celkovú predajnú cenu domu a pre realitného agenta predstavujú silný argument.

Kreatívne riešenie vášho priestoru

Máte netypický, či úzky priestor? Chcete sa riadiť konkrétnou témou bytového dizajnu? Nechať si postaviť vlastné schody na želanie vám môže pomôcť tieto problémy vyriešiť. Na mieru vyrobené schodisko sa hodí takmer do každého priestorového obmedzenia a môže obsahovať krivky, podesty a ďalšie prvky, ktoré dodajú vášmu domovu jedinečnosť. Vy tak máte istotu, že rovnaké schody by ste nenašli nikde na svete. Máte jedinečný prvok a  ste originálni.

Investujte do kvality

Schody na mieru sú zhmotnením kvality. Či sa jedná o schody samotné alebo o zábradlie – budete mať istotu, že dostávate tú najvyššiu kvalitu materiálu, remeselného spracovania a neopakovateľného dizajnu. Môžete si byť istí, že si vaše schodisko si s časom zachová svoju hodnotu, bude vyžadovať minimálnu až žiadnu údržbu a nebude náchylné na praskanie alebo uvoľnenie.

Ak vás argumenty pre schodisko na mieru presvedčili, budeme radi, ak vyplníte rýchly kontaktný formulár a my vám spracujeme cenovú ponuku na mieru. Budeme veriť, že nielen cenovú ponuku ale schody samotné.


    Zdieľajte tento článok na sociálnych sieťach
    Facebook
    Twitter
    LinkedIn
    Telegram