Prečo by ste si mali vybrať schody na mieru

Pre väčšinu ľudí predstavujú schody len „spojovač“ medzi poschodiami ale nezaškodí, ak sa im dodá trochu vkusu. V posledných rokoch si schody na mieru získavajú na obľube ako nový architektonický trend.

Originálne schody dodávajú priestoru charakter a funkčnosť , ale môžu byť navrhnuté aj špeciálne pre váš typ domácnosti, či podľa požiadavky na osobný priestor a štýl.

Schodisko na mieru bude individuálne navrhnuté pre váš priestor. Takéto schody sa vyrábajú z prémiovejších materiálov, najmä, ak hovoríme o nášľapoch a zábradlí, ktoré sú z prémiového dreva.

Prvým dôvodom, prečo by ste mali siahnuť po schodoch na mieru je flexibilita. Je pravdepodobné, že budete v obchode ťažko hľadať schody na mieru, ktoré by presne zodpovedalo tomu, čo potrebujete. Namiesto toho môžete vytvoriť svoj dokonalý dizajn od začiatku pomocou konzultácií s dizajnérom a nami, ktorí sa venujeme schodom na mieru cez 20 rokov. To vám dáva maximálnu flexibilitu pri detailnej finalizácii celkového vzhľadu.

kovová konštrukcia schodov na mieru na poschodie

 

Môžete si vybrať z viac materiálov a štýlov

Existuje niekoľko veľmi obľúbených materiálov pre bežné schody, vrátane ocele, dreva a skla. Ak sa rozhodnete pre kúpu hotového schodiska, strávite veľa času vyberaním vhodných materiálov, tvaru, veľkosti, či farebného odtieňa, ktorý by vyhovoval vašim požiadavkám. Jedine schody na mieru vám zabezpečia, že každý jeden detail bude presne podľa vašich predstáv a vy tak nemusíte robiť žiadne kompromisy.

Schody na mieru vám môžu ušetriť peniaze

Schody na mieru nie sú vždy drahšie ako „hotové“ schody. V závislosti od použitého materiálu by možnosť na mieru mohla vyjsť lacnejšie, ako keby ste sa vydali cestou bežného výrobku.

Ak by ste napríklad chceli nášľapy z masívneho javora, ale napr. zábradlie by ste museli získavať od dodávateľa oddelene, mohli by ste skončiť s drahšou cenovkou ako pri možnosti na mieru.

Schodisko na mieru je možné použiť v akomkoľvek firemnom alebo domácom prostredí a je možné ho prispôsobiť tak, aby vyhovovalo každému interiéru.

Ak už máte predstavu o svojich schodoch na mieru, pokojne nám pošlite fotografiu alebo náčrt do kontaktného formulára, ktorý nájdete na konci tohto blogu. My sa vám v čo najkratšej dobe ozveme a prekonzultujeme s vami možnosti realizácie.

 


    Zdieľajte tento článok na sociálnych sieťach
    Facebook
    Twitter
    LinkedIn
    Telegram